Szentmisék karácsony és újév ünnepén

December 24-én SZENTESTE KARÁCSONYI ÜNNEPI MISE 22 órakor a templomban December 25-én ünnepi szentmise 10 órakor a templomban December 26-én…

Decemberben nyit a Látogatóközpont!

Decemberben megnyitja kapuit a Gerecse Natúrpark Látogatóközpont! A hivatalos megnyitó december 13-án lesz, másnap pedig gazdag adventi programokkal várják a…

Adventi szalézi lelki napok 2019.

2019 adventjében két időpontban (november 29. és december 1. között, valamint december 6–8. között) négy korosztályban lesz lehetőség szalézi vezetésű…

Házirend

Tisztelt Vendégünk!

A Szalézi Lelkigyakorlatos Ház szeretettel üdvözli Önt vendégei körében.

 

Házirendünk a vendégházban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik. A legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban foglaljuk össze, feltétlenül olvassa el:

 

1. A szálláshely az érkezés napján 17 órától, az elutazás napján 10 óráig áll rendelkezésre (főétkezés rendelése esetén 14 óráig). Egyéb lehetőség előzetes egyeztetés alapján kérhető.

2. A szálláshelyet a vendégek kizárólag megrendelés alapján a megrendelésben megjelölt létszám és a kitöltött regisztrációs lap alapján vehetik igénybe.

3. A szálláshelyen kizárólag a regisztrált vendégek tartózkodhatnak.

4. Gépjárművel érkezés esetén kérjük használják parkolóhelyeinket, ne korlátozzák a járdákon, átjárókon való gyalogos és járműforgalmat.

5. A szálláshely végleges elhagyásakor a szobakulcsot le kell adni a megjelölt helyen, esetleges elvesztés esetén a vendég köteles a kárt megtéríteni.

6. Dohányzás kizárólag a dohányzásra kijelölt helyen, az épületen kívül történhet.

7. Háziállatot TILOS az épületekbe bevinni!

8. Az épületben mellőzni kell minden olyan hangos és zajos tevékenységet mely zavarja a ház lakóit, vendégeit! Az étkező helyiségben kérjük az étkezések csendes lebonyolítását, a megjelölt időben, az étkező nyitvatartási idején belül.

9. A falakra és bármilyen felületre TILOS ragasztani, ill. rögzíteni információs lapokat, díszítő és egyéb tájékoztatást tartalmazó anyagokat, erre a célra használják a folyosókon található faliújságokat, információs felületeket. TILOS az épület és a szobák berendezési tárgyait átrendezni, áthelyezni!

10. A vendég által – az épületben és berendezéseiben, nem rendeltetésszerű használat esetén – okozott kárt, a vendég (kiskorú esetén a törvényes képviselő) köteles megtéríteni.

11. A szálláshely területére hozott személyes vagyon és értéktárgyakért (pl. pénz, ékszer, telefon, laptop) és azok elvesztéséért a Szalézi Lelkigyakorlatos Ház nem vállal felelősséget.

12. A szálláshelyen kérjük, ügyeljenek a rendre, tisztaságra.

13. Az épületbe lépés előtt kérjük, tisztítsa le cipőjét, túrabakancsát, a szobákban és a közösségi termekben kérjük, papucsot használjanak.

14. Étkezés és élelmiszer tárolása a lakószobákban elősegíti a rovarok és rágcsálók megjelenését, kérjük, használják az étkező helyiségeket és az ott található hűtőket.

15. A szálláshelyen, 18 éven aluliak szeszesitalt nem fogyaszthatnak!

16. A konyhában csak a ház kijelölt alkalmazottai tartózkodhatnak, a vendégnek TILOS a belépés!
Minden vizesblokkban ivóvíz van, kérjük, ne terheljék a konyhát ivóvízigényükkel!

17. A szobában tartózkodásuk alatt szellőztessenek, a szobák elhagyása előtt kérjük zárják be az ablakokat.

18. Távozáskor a szobában szemetet ne hagyjanak, az ablakokat zárják be, a villanyt kapcsolják le.

19. Balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről a szálláshely munkatársait azonnal tájékoztatni kell!

20. A szállással, étkezéssel és egyéb műszaki dologgal kapcsolatban felmerülő bármely problémát kérjük haladéktalanul jelezni. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Kérjük, hogy javaslataival, kéréseivel forduljon a szálláshely munkatársaihoz.
Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

 

Szalézi Lelkigyakorlatos Ház

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A Lelkigyakorlatos Ház számlaszáma:11784009-20604266
 

A kegytemplom felújítása

térkép

+36-33/506-340
+36-20/235-9006

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Szalézi Lelkigyakorlatos Ház
2533 Bajót- Péliföldszentkereszt, Pf. 3

Copyright © 2012 LDnet